Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarihler 28 Ocak 2022’yi gösterdiğinde İstanbul Bakırköy’de kan donduran bir cinayet işlendi.  Ünlü sunucu Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ortağı olduğu Cunda Balık Restaurant’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bacağına 7 kurşun isabet ettiği öğrenildi. Polis, korkunç olayın ardından infaz timini yakalamak için harekete geçti.

19 adrese operasyon düzenlendi. Aralarında tetikçi Kadir Yasak’ın da olduğu 11 kişi kelepçelendi. Adliyeye sevk edilen zanlılar hakkında ek gözaltı kararı verildi.

Sabah’ta yer alan habere göre korkunç olaydan birkaç saat önce mekandan ayrılan Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman ise cinayetle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Bir TV kanalına konuşan Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı: Yasadışı bahis falan benim duyduğum şeyler değil. Bunu emniyet güçlerimiz zaten araştırıyordur. Benim duyduğum olay, bir ev alımı olmuş, buranın üstüne ek para istenmiş. Ama konu 65 bin TL değil de bir racon mevzusu. Benim duyduklarım bunlar. Zaten yapan çocuk da 1997’li…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir