Şafak Mahmutyazıcıoğlu böyle kurşunlanmış!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülme anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı!

Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de kendisine ait Cundalık Balık Restoranı’nda silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, katil zanlılarının yakalamak için zamana karşı yarış başlatmıştı.

İlginç bir teknik kullanarak saatlik araç kiralayan ve günübirlik evlerde kalan şüphelilerin ilk etapta Beylikdüzü’ne kaçtığı, polisin burayı öğrenmesi üzerine hızlıca buraya terk edip başka bir eve gitti.

Büyükçekmece’deki bir eve saklanan zanlılar, kendilerini adım adım izleyen polislerce kıskıvrak yakalandı.

Alacak verecek meselesinden kaynaklandığı iddia edilen anlaşmazlık sonucu iki çocuk babası genç avukatı hayattan koparan Kadir Yasak ile Ali Yasak’ın da aralarında olduğu 9 kişi, 19 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda ele geçirildi.

Şüpheliler, Organize Şube’de sorguya alınırken, firar eden iki şüpheli Seccad Yeşil ile Serkan Dakman’ı yakalamak için polis sürek avı başlattı.

Kamera görüntüleri, HTS kayıtları ve diğer tüm deliller ışığında titiz bir çalışma yürüten polis, ikilinin izine ulaşabilmek için detaylı çalışmasına devam ediyor.

11 KİŞİ GÖZALTINDA

Polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda yakalandıktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi’nde bulunan yerleşkesine getirilen 11 zanlı, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Burada savcılıkça şüpheliler için ek gözaltı süresi istendi. Savcılığın talebini değerlendiren nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, 11 şüpheli hakkında 4 gün daha ek gözaltı süresi verilmesine hükmetti.

Şüpheliler, ek gözaltı kararının ardından yeniden İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin buradaki işlemleri devam ediyor.

Öte yandan konuyla ilgili olay anı görüntüleri de ortaya çıktı. SABAH’ın ulaştığı dehşet görüntülerinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ilk kurşunla yaralandıktan sonra kapı önüne sürükleyip peş peşe ateş edildiği anlar görülüyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şafak Mahmutyazıcıoğlu böyle kurşunlanmış!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir