Vali Su: Vatandaşın hizmetindeyiz!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sur ilçe muhtarlarıyla değerlendirme toplantısında bir araya gelen İl Valisi Ali İhsan Su, başta kendi olmak üzere, kamu kurum müdürleri ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile 7/24 vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi. Depremin yaralarını sarmak için de çalıştıklarını belirten Vali Su, devletin tüm imkanıyla depremin ilk anından itibaren vatandaşlar için seferber olduğunu belirterek, 5 bin vatandaşı kredi yurtlara ait yurtlarda misafir ettiklerini vurguladı. Vali Su, “621 konteynır kurduk, konteyner kent oluşturduk, vatandaşları yerleştirmeye başladık.  Şu an ilimizde barınmayla ilgili hiçbir problem yok. Depremin ilk anından itibaren hiçbir vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmadık” dedi

 

 

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Sur ilçe muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Sur Kaymakamı Asım Solak, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve kurum müdürleri de katıldı.  Ali Emiri Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Vali Su, yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri anlattı, daha sonra muhtarların görüş ve önerileri dinledi.

‘7/24 vatandaşın hizmetindeyiz’

Vali Su, başta kendi olmak üzere, kamu kurum müdürleri ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile 7/24 vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi. Vatandaşlara hizmetkâr olduklarını vurgulayan Vali Su, “Sorunları yerinde tespit ediyor, işbirliği içerisinde hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi. Depremin yaralarını sarmak için çalıştıklarını belirten Vali Su, devletin tüm imkanıyla depremin ilk anından itibaren vatandaşlar için seferber olduğunu kaydetti.

‘Hiçbir vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmadık’

Şu anda 5 bin vatandaşı kredi yurtlara ait yurtlarda misafir ettiklerinin altını çizen Vali Su, “621 konteynır kurduk, konteyner kent oluşturduk, vatandaşları yerleştirmeye başladık.  Şu an ilimizde barınmayla ilgili hiçbir problem yok. Depremin ilk anından itibaren hiçbir vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmadık. İlimizin tamamındaki binaların hasar tespitin tamamladık. 160 bin hane sahibinin her birine 10 bin lira para yatırıldı. Evini nakleden 18 bin vatandaşımıza ayrıca 15 bin lira para ödendi” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Su: Vatandaşın hizmetindeyiz!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir