Yemek masasında vahşet!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da dehşete düşüren bir cinayet meydana geldi. Abdurrahman A., kardeşinin birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Hüda Gün ile annesi Naime Gün’ü yemek sofrasında katlettikten sonra kaçtı. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre acı haberi duyan ölenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirip gözyaşı döktü. Polis iki kadını öldüren katil zanlısını her yerde arıyor.

Olay akşam merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi’ndeki Derici Apartmanı’nın birinci katındaki dairede meydana geldi. Hüda Gün, annesi Naime Gün’ün yanına gitti. Eve Hüda Gün’ün birlikte yaşadığı erkek arkadaşının kardeşi Abdurrahman A. geldi.

YEMEK MASASINDA KORKUNÇ CİNAYET!

Yemek masasına oturan Abdurrahman A. bir süre sonra belindeki tabancayı çıkarıp Hüda Gün ile annesi Naime Gün’ü başlarından vurduktan sonra motosiklete binip kaçtı. Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri anne ve kızın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından anne ile kızın cansız bedenleri, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acı haberi alıp, olayın yaşandığı sokağa gelen Gün ailesi sinir krizi geçirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yemek masasında vahşet!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir