Talibov: Kimin vatansever, kimin hain olduğu ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAKÜ – Uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucunda bağımsızlığını ilan eden Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti yetkili organları, devlet olma gereğini yerine getirmek adına geceli gündüzlü çalışmalarını sürdürüyor.

HARIL HARIL ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Cumhurbaşkanı Rızvan Talibov’un takdirleriyle atamaları yapılan Cumhurbaşkanı Yardımcıları ve Bakanlar, Türkiye, Azerbaycan ve Türki Cumhuriyetleri diplomasi trafiğine girişirken, Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan da Cumhurbaşkanı Rızvan Talibov’dan aldığı talimat gereği BM ve dünya kamuoyu nezdinde haklı davayı anlatmaya devam ediyor.

CUMHURBAŞKANI TALİBOV’DAN ACIKLAMALAR

Azerbaycan’da politik çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Rızvan Talibov, gelinen son nokta ile alakalı açıklamalarda bulundu.

HİZMET ERLERİ VE HAİNLER MENFAAT ÇEVRELERİ BELLİ OLDU

Devlet olarak başladıkları seviyenin çok üzerine koyduklarını anlatan Talibov, bu sürede devletine sahip çıkanlar kadar, hıyanet içinde olanların da ortaya çıktığını kaydeden Talibov, “Çalışmalarımızı bir yandan hızlı adımlarla ilerletirken, diğer taraftan önümüze set çekmeye çalışan, sessiz kalarak, ‘Bekle gör’ politikasıyla aslında hainler de kendini belli etti” diye konuştu.

DIŞİŞLERİ BAKANI ARSLAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan ve ekibinin takdirlik çalışmalar yaptığına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Talibov, “Bu noktada takdir edilmesi gereken çok değerli kardeşlerimiz dostlarımızın varlığı bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Dava arkadaşlarım ve Göyçə-Zəngəzur halkımızın desteği için çok teşekkür ediyorum. Hak mücadelemize büyük bir destek söz konusu. Hariçteki çalışmalarından ötürü Sayın Dışişleri Bakanımız Mehmet Ali bey ve ekibinin büyük gayret ve çabalarını takdir ediyorum” dedi.

“GÖYÇE-ZENGEZUR OLARAK YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ”

Davalarının hak olduğunu ne kadar haklı olduklarını zaman geçtikçe de net olarak görmeye başladıklarını belirten Talibov, bu haklı mücadele sonucundan zaferle ayrılacağız. Evet kolay olmayacak ama her zorlukta bir gayret ve destanlar çıkar. Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti olarak yeni bir destan yazacağız inşallah”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Talibov: Kimin vatansever, kimin hain olduğu ortaya çıktı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir