Batmanlı İş İnsanı Perinaz Yaman, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kadın ve Aile Politikaları ile ilgili danışmanı olarak atanan Batmanlı İş İnsanı Perinaz Yaman, tüm kadınların yanında olacaklarının altını çizdi.

 

HABERLER DİYARI Batmanlı İş İnsanı Perinaz Yaman, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kadın ve Aile Politikaları ile ilgili danışmanı olarak atandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yaman, “Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdir ve tensipleri ile Cumhuriyet Halk Partisi nezdinde ‘kadın ve aile politikaları konusunda çalışmalar yürütmek üzere genel başkan danışmanı olarak görevlendirilmemiz uygun görülmüştür” dedi.

‘Kadınların yanında olacağız’

Tüm kadınların yanında olacaklarının altını çizen Yaman, “Hak hukuk adalet için CHP Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘na yeni Türkiye için halkımızdan sandığa giderek destek bekliyoruz. Bizi bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı adayımız ve CHP Genel Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.  (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Batmanlı İş İnsanı Perinaz Yaman, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir