GZTC Dışişleri Bakanı Arslan: 14 Mayıs Türkiye’ye hayırlı olsun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan, yayınladığı mesajla Türkiye’de 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Türkiye 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimlere kitlendi. Seçime girecek ittifaklar ve partiler seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yurtdışında ve gümrük kapılarında başlayan Türkiye vatandaşlarının oy kullanma işlemleri de sürerken, dost ve kardeş ülkelerden de seçimlerle ilgili tebrik mesajları da gelmeye devam ediyor.

Bunlardan biri de yakın zamanda kuruluşunu ilan eden Batı Azerbeycan Göyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti oldu.

Yeni Türk devletinin Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan, 14 Mayıstaki seçimlerle ilgili mesaj yayınladı. Seçimlerin kardeş ülke Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Arslan, şöyle dedi:

“Kardeş ve lider ülkemiz Türkiye’de seçimler için son günlere girilirken, birlik ve beraberlik içerisinde insan hak ve hürriyetleri çerçevesinde sulh ve selamatle bir seçim olmasını diliyorum. Türkiye’deki seçimin Türkiye halkı kadar, Türki Cumhuriyetlere ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini tam bir demokrasi şöleni içerisinde geçmesini en kalbi duygularımla diliyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
GZTC Dışişleri Bakanı Arslan: 14 Mayıs Türkiye’ye hayırlı olsun

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir