Son anket sonuçları AK Parti’yi telaşlandırdı! Erdoğan üç bakanı gönderiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da kabine değişikliği iddiaları ayyuka çıktı. Kulislerden sızan son gelişmelere göre anketlerde her geçen gün eriyen AK Parti’de kabine revizyonu yapılacak.

HABERLERDİYARİ- Ankara’da kabine değişikliği iddiaları ayyuka çıktı. Kulislerden sızan son gelişmelere göre anketlerde her geçen gün eriyen AK Parti’de kabine revizyonu yapılacak.

Ankara’da kabine değişikliği iddiaları tekrar gündemde. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın anketlerdeki eriyiş sonrası kabinede revizyon için düğmeye bastığı iddia edildi. Son olarak  Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün görevi bırakmasının ardından üç bakanın daha görevden alınacağı öne sürüldü. 


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan son kabine sonrası, “Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı  hükümet sisteminde kabine üyeleri Cumhurbaşkanı tarafından belirleniyor. Değişen şartlara göre kabinede revizyona gitmemiz doğal bir durum. Bundan sonra da gerektiğinde yeni değişiklikler yapabiliriz” açıklaması yaparak kabine revizyonuna işaret etmişti. DW Türkçe’nin parti kulislerinden edindiği bilgilere göre, bundan sonra bakan seçiminde özel sektörden gelen “teknokrat isimlere” yer verilmemesine dikkat edilecek.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un kabinede yer almayabileceği öne sürüldü. 

Geçtiğimiz aylarda yine özel sektörden gelen bir isim olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk görevinden ayrılmıştı.  Kabineye atanacak yeni bakanlar için bundan sonra devleti bilen, özel sektörden gelmeyen ve partili isimler arasından tercih yapılacağı ifade ediliyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son anket sonuçları AK Parti’yi telaşlandırdı! Erdoğan üç bakanı gönderiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir