‘Sesimi duyurmak istiyorum’

featured
Kilimli ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi S.A.'nın kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten Filiz Adalı, “Sesimi duyurmak istiyorum, ölmek istemiyorum” dedi.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HABERLER DİYARI – Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde yaşayan Filiz Adalı, boşanma aşamasında olduğu ve hakkında 6 aylık uzaklaştırma kararı bulunan S.A.’dan ölüm tehditleri aldığını ileri sürdü. Mezopotamya Ajans’ın haberine göre uzaklaştırma kararına rağmen S.A.’nın çocuklarıyla yaşadığı eve geldiğini ve kendisini öldürmekle tehdit ettiğini iddia eden Adalı, “Bana ‘Seni öldürürüm, kurşuna dizerim’ dedi. Seni vuracağım’ diye laflar söyledi. Sonra bir ara gidince ben de savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum. Evde olduğunu bildiğim için tekrar eve gidemedim. Oğlum, ‘Gelme anne, seni vuracak. Silahı var’ dedi” ifadelerinde bulundu.  Adalı, evliliği boyunca fiziksel, sözlü ve cinsel şiddete maruz kaldığını savunarak, şöyle konuştu:

“Ben öldürülen yüzlerce kadın arasında olmak istemiyorum. Devletin bana yardım etmesini istiyorum. Ben öldürülmek istemiyorum. Sesimi duyurmak istiyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Sesimi duyurmak istiyorum’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir