NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Askerlerimiz ve yüzlerce jet hazır bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, “Kaybedilen hayatlardan Rusya sorumlu olacak” dedi ve ekledi: “Askerlerimiz ve yüzlerce jet hazır bekliyor”

HABERLERDİYARİ – Rusya’nın, Ukrayna’nın doğusundaki Donbass operasyonu başladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açıklamasıyla sabah saatlerinde başlayan operasyon devam ederken açıklamalarda peş peşe gelmeye devam ediyor.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg öğle saatlerinde tekrar açıklamada bulunarak “Kaybedilen hayatlardan Rusya sorumlu olacak” dedi.  Stoltenberg “Askerlerimiz ve yüzlerce jet hazır bekliyor” dedi ve “Yeni kararlı ve daha güçlü bir şekilde birlikte çalışmalıyız. Demokrasi her zaman otokrasiye karşı kazanacaktır.” diye ekledi.

SOĞUK KANLI, UZUN ZAMANDIR PLANLANAN BİR İŞGAL

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, “Kıtamızdaki barış artık zarar gördü. Şu an Avrupa’da savaş var. Bu büyüklükte bir savaşın tarihe gömüldüğünü düşünmüştük. Avrupa güvenliği için çok önemli bir an. Rusya’nın saldırısı sayısı sivilin hayatını tehlikeye atıyor. Büyük yerleşim alanları hedef alındı. Bu soğuk kanlı, uzun zamandır planlanan bir işgaldir. İnkarlarla dolu olmasına rağmen Kremlin’in niyeti dünyanın gözü önündedir. Yitirilen hayatlar onların yüzündendir. Bu egemen, barışçıl ve bağımsız bir ülkeye yapılan saldırıdır. Avrupa ve Atlaktik güvenliği için büyük bir tehdittir.

YÜZLERCE JETİMİZ HAZIR BEKLİYOR

Askerlerinizi Ukrayna’dan çekin ve diplomasiyi seçin. Ukrayna’nın kendini koruma hakkını destekliyoruz. Rusya güç yoluyla tarihi değiştirmeye çalışıyor.  Askerlerimiz ve yüzlerce jetimiz hazır bekliyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Askerlerimiz ve yüzlerce jet hazır bekliyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir