Meteorolojiden uyardı; Sıcak havaya dikkat!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, cuma gününden itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artacağı belirtildi. Açıklamada,  “Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde mevsim normallerinin 9 ila 13 derece üzerinde seyredeceği ve uzun yıllar Mayıs ayında kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerini yer yer aşabileceği değerlendirilmektedir. Yurdumuzun diğer bölgelerinde ise mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği öngörülmektedir” denildi.

Özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlıların aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istenen açıklamada, güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunmamalarının sağlıkları açısından önem arz ettiği uyarısında bulunuldu. (Haber Merkezi) yanın yürütücülerinden delil oğuz, ramazan bayramı öncesinden çocukları sevindirmeyi amaçladıklarını belirterek, “bundan sonra da kürt gençleri olarak maddi durumu iyi olmayan çocuklara yönelik kampanyalar içerisinde yer almaya çalışacağız. tek amacımız toplumun geleceği olan çocukları gelecek için duyarlı olmalarını sağlamaktır. onlar da büyüdüklerinde aynı duyarlılık içerisinde olurlar umuduyla kampanyalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.  

  oğuz, sosyal medya üzerinden başlayan kampanyalarının hala devam ettiğini ve bin kişiye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteorolojiden uyardı; Sıcak havaya dikkat!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir