Göyçe-Zengezur’dan 100 yetim hafıza iftar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti, Afrika’da 100 yetim hafıza iftar yemeği verdi.

100 YETİM HAFIZA İFTAR

Yeni kurulan 8. Türk devleti Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan tarafından Afrika’da 100 yetim hafıza iftar yemeği verildi.

ASLAN’DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Hayır kurumları üzerinden yapılan organizasyon ile alakalı konuşan Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan, bu organizenin oluşmasına katkı sunan başta Tarihi Bedesten Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Dölek olmak üzere herkese teşekkür etti.

 

“GÖNÜLLERİ FETHETMEYE ADAYIZ”

Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan, “Türk’ün olduğu yerde hak ve adalet olur. Ecdadımız Osmanlı gittiği yere nasıl hak ve adalet götürdü ise varisi olan biz Türk devletleri de bunu sağlamaya çalışıp asıl hedefimiz olan gönülleri fethetmeye adayız” dedi.

“YENİ DEVLETİMİZ ÇOK DUYARLI”

Yeni Türk Devletinin şanına yakışır hareketlerine şahit olduklarını ve bundan mutluluk duyduklarını belirten Tarihi Bedesten Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Abdullah Dölek ise, “Türk devletinden beklenen hareketleri sergiliyor. Bu konuda çok duyarlı bir Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan beyin özellikle ümmetin yetimlerine gösterdiği hassasiyet memnuniyet vericidir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göyçe-Zengezur’dan 100 yetim hafıza iftar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir