Cumhurbaşkanı Talibov’dan ilk Türk ve Azeri devlet başkanlarına kabristanlarına ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA- Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Rızvan Talibov ve başkanlığındaki ülkenin ilk kabinesi, Türkiye ve Azerbaycan’ın ilk devlet başkanlarının kabirlerini ziyaret etti.

Uzun ve meşakkatli uğraşlar sonucunda bağımsızlığını ilan eden Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türki Cumhuriyeti, önceki gün ilk dış temsilciliğini Türkiye’nin başkenti Ankara’da açmıştı.

Cumhurbaşkanı Rızvan Talibov, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan ile kabine üyelerinin katıldığı açılışta; Türk dünyasından bir çok üst düzey yetkili de yer almış, yapılan görkemli açılışının ardından Göyçe-Zengezur Türki Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rızvan Talibov, ilk kabine toplantısını Ankara’daki bu ofisinde gerçekleştirmişti.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN’IN İLK DEVLET BASKANLARININ KABİRLERİNE ZİYARET

Kabine toplantısı sonrası Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Rızvan Talibov ile ilk kabine üyeleri; Azerbaycan’ın ilk Devlet Başkanı Mehmed Emin Resulzâde ve Türkiye’nin ilk Cumhurbaşkanı Atatürk ile Başbuğ Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret ederek dua ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Talibov’dan ilk Türk ve Azeri devlet başkanlarına kabristanlarına ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir