Bakan Soylu müjdeyi verdi! Bir aile daha evladına kavuşacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terör Örgütü PKK’dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 2 örgüt mensubundan birinin ailesinin Diyarbakır’daki evlat nöbetinde olduğunu kaydeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir ailenin daha evladına kavuşacağını müjdeledi.

HABERLERDİYARİ – Terör Örgütü PKK’dan kaçan 2 örgüt mensubu dün teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 2015 ve 2020 yıllarında örgüte katıldıkları, Irak ve Suriye’de faaliyet yürüttükleri belirtildi.

EYLEMDEKİ AİLELERE BİR MÜJDE DAHA

Teslim olan örgüt mensuplarıyla ilgili sosyal medyada açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu kişilerden birinin ailesinin Diyarbakır’daki evlat nöbetinde olduğunu belirterek, ailelerden birinin daha evladına kavuşacağını müjdeledi.

SOYLU: PKK, BU TOPRAKLARDAN SİLİNECEK

Bakan Soylu, “Diyarbakır Anneleri’nin azmi, bir buluşma daha gerçekleştiriyor. Evlat nöbetinde 35. buluşma… Cumhuriyet’in 100. yılında sınırlarımız içerisinde PKK kalmayacak. Arkasında olan güçlere rağmen PKK, bu topraklardan silinecek” dedi.

EVLAT NÖBETİNDE 35. BULUŞMA

3 Eylül 2019’da bir grup annenin, Halkların Demokrat Partisi’nin (HDP) Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde protestosuyla başlayan ve halen devam eden evlat nöbeti eylemi 905 gününü geride bırakırken, aileler ve güvenlik güçlerinin ikna çabalarıyla 35 kişi terör örgütü PKK’nın elinden kaçarak teslim oldu ve yıllardır kendilerini bekleyen aileleriyle buluşturuldu. Evlat nöbetinde 259 aile bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Soylu müjdeyi verdi! Bir aile daha evladına kavuşacak!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir