Melikahmet Caddesi’ne dekoratif aydınlatma!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamından 31 ilde ilan edilen 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına Diyarbakırlılar uydu. Kentte Sokak ve caddeler 3 gün boyunca sessizliğe bürünürken, Büyükşehir Belediyesi ise çalışmalarına hız kesmeden devam etti.   Kısa bir süre önce Merkez Sur ilçesindeki tarihi surlarda başlattığı temizleme ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da Koronavirüs salgınına karşı kent genelinde aldığı tedbirleri devam ettiriyor.

‘En kısa sürede Sur’u hemşehrilerimizle buluştur’

Sur’a giderek incelemelerde bulunan Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnsanlığın ortak mirası olan Sur’a yıllardır ihanet eden ve kaderine terk eden anlayışa inat Sur’u ihya etmek ve yaşatmak kararlılığında olduklarını vurgulayan Vali Güzeloğlu, En kısa sürede Sur’u hemşerilerimizle buluşturacağız” dedi.

Melikahmet Caddesi yapım işleri sürüyor

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Güzeoğlu, tarihi surlardaki temizleme ve düzenleme çalışmalarını inceledikten sonra Sur ilçesindeki Melikahmet Caddesinde başlayan yapım işlerini de yerinde inceledi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın da iştirak ettiği incelemelerde Güzeloğlu, Caddede bazalt kesme taşlı ve dekoratif döşemeli yapım işinin Ramazan Bayramı’na yetişeceğini belirterek, tarihi caddede dekoratif aydınlatmanın yapılacağının da müjdesini verdi. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Güzeloğlu, çalışmaları sürdüren ekiplere teşekkür etti. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Melikahmet Caddesi’ne dekoratif aydınlatma!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir