Ünlü şarkıcı Harika Avcı’dan sevenlerini kahredecek haber

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, hayranlarını üzdü.

 

Türk sineması ve sahnelerin unutulmaz güzellerinden olan Harika Avcı’dan hayranlarını üzen haber geldi. Siroz teşhisi konulan Yeşilçam yıldızının durumu kötüye gittiği öğrenildi. İşte Avcı ile ilgili son gelişmeler…

 

Bir zamanlar Yeşilçam ile yıldızı parlayan oyunculuğunun yanı sıra sahnelerin de tozunu attıran isim olan Harika Avcı, şimdilerde Siroz hastalığı ile mücadele ediyor.

Zaman zaman parasız kaldığı ve zor günler geçirdiğine dair haberlerle gündeme gelen Avcı’ya siroz teşhisi konulmuştu.

Maddi sıkıntılarla boğuşan sanatçı, bu zorluklarını 2021 yılında yaptığı bir açıklamayla doğrulamıştı. Ancak, geçen yıl ortaya çıkan siroz teşhisi, herkesi şoke etti.

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, hayranlarını üzdü.

Ünlü isim tedaviyi reddediyor

Sanatçının tedaviyi reddettiğini ve kimseyle görüşmek istemediğini kaydeden Harika Avcı’nın yakın arkadaşı ve manevi oğlum dediği Harun Başal, “O, şu anda hem bedensel hem de ruhsal olarak zor bir dönemden geçiyor. Onunla ilgili endişeleniyoruz. Tedavi olması gerekiyor ama maalesef bu konuda ikna olmuyor” dedi.

Hayranları, Harika Avcı’nın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve tekrar parlak günlerine dönmesini umut ediyor. Ancak bu süreçte sanatçının tedaviyi kabul etmesi ve sevdiklerine güvenmesi gerekiyor.

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, hayranlarını üzdü.

Harika Avcı kimdir?

Harika Avcı, 2 Şubat 1960 tarihinde doğmuştur. Kendisi aslen İzmirli olup gerçek adı Nermin Ocak’tır. Annesinin adı ise Sabriye Ocak‘tır. İlkokulu tamamladıktan sonra ortaokulu bırakan Harika Avcı, 11 yaşında annesiyle birlikte bir tütün fabrikasında işçi olarak çalışmaya başladı.

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, hayranlarını üzdü.

Fabrika İşçiliğinden Yeşilcam Yıldızlığına

Film gibi bir hayat süren Harika Avcı, bir zamanlar fabrika işçisi olan genç bir kızdır. Bir gün annesiyle birlikte İzmir’in ünlü Kemeraltı Çarşısı’nda gezerken, tesadüfen reklam şirketi sahibi Ahmet Gül ile karşılaşır.

Ahmet Bey, genç kızı çok beğenir ve ona sekreterlik teklif eder. Harika Avcı, daha önce Nermin olarak tanıdığımız, bu teklifi kabul eder ve fabrika işçiliğinden sekreterliğe terfi eder.

Kısa bir süre sonra, “gazinocu Nuri Bey” olarak bilinen biri, gazinosunun reklam işleri için reklam ajansını arar.

Telefonu açan sekreter Nermin’e, “Sesin ne kadar güzelmiş. Ajansa gelince tanışmak isterim,” der. Nuri Bey, Ahmet Bey gibi tereddüt etmeden Nermin’e iş teklifi yapar. Birkaç gün sonra Nermin, gazinocu Nuri ile tanıştırılır ve bir hafta sonra adı gazinonun neon ışıklı tabelasında yer alır. Nermin artık Harika Avcı olarak tanınır ve burnunu, göğüslerini doktor Onur Erol, kilosunu Muzaffer Kuşhan, imajını ise ünlü fotoğrafçı Erol Atar değiştirir. Harika Avcı, hayatında yeni bir döneme adım atarak bir gazino yıldızı haline gelir.

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, hayranlarını üzdü.

Ünlü isim Harika Avcı hiç evlendi mi?

Harika Avcı, 2009 yılına kadar birçok ilişki yaşamış olmasına rağmen, hiç evlenmemişti. Ancak 14 Şubat 2009 tarihinde, kendisinden 20 yaş küçük menajeri ve bilgisayar yazılımcısı İbrahim Öztürk ile ilk ve son evliliğini gerçekleştirdi. Evlilikleri oldukça kısa sürdü ve 25 Ocak 2015 tarihinde boşandılar.

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, hayranlarını üzdü.

HARİKA AVCI MADDİ BÜYÜK DÜŞÜŞ YAŞADI

Maddi ve manevi açıdan zor bir süreç yaşadığı söylenen Harika Avcı, sinema ve şarkıcılık kariyerinden elde ettiği geliri yatırıma dönüştüremeyince büyük bir düşüş yaşamıştır. Umudum Olur musun Derneği, Harika Avcı’yı Kayışdağı civarında bulunan oldukça kötü bir bodrum katı dairede bulmuştur. Harika Avcı ve ağabeyi Ahmet Önergil, sefalet içinde yaşadıkları belirtilen bu yerden dernek tarafından Bakırköy sahilinde deniz manzaralı bir daireye yerleştirilmiştir.

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, hayranlarını üzdü.

HARİKA AVCI ÖLDÜ HABERLERİ

Geçtiğimiz günlerde Harika Avcı’nın kayıp olduğu dahası ölmüş olabileceği haberleri medyaya yayıldı. Para ödülü ile aranan Harika Avcı ortaya çıkıp zehir zemberek bir açıklama yaptı;

*”Görüntüme para ödülü koyan, beni öldü olarak haber yapıp eğlenen zavallılar. Sizler nasıl bir omurgasızsınız? Her lafınız yalan. Daha önce de ‘Ulaştım programa gelecek’ dediniz. Ne zaman bana ulaştınız da ‘Geleceğim’ dedim? Reyting için, takipçi artırmak için gözünüz dönüyor. Ben bir döneme assolistliğimle damga vurmuş, albümleri, filmleri olan hatta programlar sunmuş biriyim. Beni dilinize dolamadan önce birkaç kez düşünün. En büyük servetim sesim ve sevenlerim. Sahneye dönmem de bir kararıma bakar. Aklım başımda çok şükür.”

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, hayranlarını üzdü.

Ünlü Harika Avcı Filmleri 

1998 – Ölümün El Yazısı,

1995 – Gizli Aşk (tv dizisi),

1989 – Gönül Garip Bir Kuştur,

1989 – Öyle Bir Kadın ki,

1989 – Sevgiler Düşlerde Kaldı,

1987 – Alışırım,

1987 – Kalbimdeki Düşman,

1987 – Temas,

1987 – Yasemin,

1986 – Sıcak Yatak,

1986 – Sevgi Çıkmazı,

1986 – Acı Dünya,

1985 – Ateş Dağlı,

1985 – Vahşi Aşk,

1978 – İyi Aile Çocuğu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü şarkıcı Harika Avcı’dan sevenlerini kahredecek haber

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir