Kanarya ve Aslan’ın ardından Kartal da kazanamadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de bu sezon istediği sonuçları alamayan üç büyükler taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Fenerbahçe, evinde Başakşehir’e yenilirken, Galatasaray, Alanya deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı. Beşiktaş ise, konuk ettiği Antalyaspor’la 0-0 berabere kaldı.

HABERLERDİYARİ- Beşiktaş, Süper Lig’in 24. haftasında konuk ettiği Antalyaspor’la 0-0 berabere kaldı.

Taraftar desteğini arkasına alan ve maçın büyük bir bölümünü üstün götüren Kara Kartal, Akdeniz ekibinin tecrübeli kalecisi Ruud Boffin’i geçemedi.

Üst üste 2. beraberliğini alan Siyah Beyazlılar, 37 puanla 7. sırada yer alırken, galibiyet hasreti 8 maça yükselen Antalyaspor, 25 puanla 17. basamakta kaldı.

Süper Lig ‘de araya ÖK Yeni Malatyaspor beraberliğiyle giren Beşiktaş , 24. hafta maçında Antalyaspor’u ağırladı. Full tribünlere oynayan Kara Kartal, zorlu maçın büyük bir bölümünü üstün geçirse de aradığı golü bulamadı.

Akdeniz ekibinin tecrübeli kalecisi Ruud Boffin, yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutarken, 90 dakika 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

Süper Lig’de bu sezon üç büyükler istediği sonuçları alamıyor. Lider Trabzonspor’un bir hayli gerisine düşen ve şampiyonluğa havlu atan üç büyükler taraftarlarını üzmeye devam ediyor.

Önceki gün Fenerbahçe, evinde Başakşehir’e 1-0 ile yenilirken, bugün gündüz saatlerinde oynanan Galatasaray, Alanyaspor maçıda 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Bu akşam sahaya çıkan Beşiktaş ise, konuk ettiği Antalyaspor’la 0-0 berabere kalarak taraftarını üzdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kanarya ve Aslan’ın ardından Kartal da kazanamadı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir