Galatasaray otelinde paylaşım krizi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın yeni transferleriyle kamp yapılan otelde fotoğraf çektiren kişi, bu fotoğrafları Sarı-kırmızılı takımla dalga geçen ifadelerle paylaşması kriz çıkardı.

HABERLERDİYARİ- Galatasaray’ın yeni transferleri Pulgar ve Gomis ile kamp yapılan otelde fotoğraf çektiren Mustafa Ekmekçi isimli müşteri, bu fotoğrafları Sarı-kırmızılı takımın lig sıralamasındaki yeriyle dalga geçen ifadelerle paylaşması sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Ekmekçi, Pulgar ile olan karesini “Kümede kalamayabilirlermiş”, Gomis’le olan fotoğrafını ise “Kümede kalacaklarını söyledi” sözleriyle paylaştı. Bu paylaşımlar sosyal medyada yayılınca taraftarlar büyük tepki gösterdi.

OTELDEN GECE AYRILMASI İSTENDİ ANCAK YÖNETİCİLER ARAYA GİRDİ

Fanatik’in haberine göre paylaşımların tepki çekmesinin ardından otel yönetimi, geç bir saatte Mustafa Ekmekçi’ye ulaşarak oteli terk etmesini istedi. Ekmekçi’nin gece saatlerinde ailesiyle birlikte otelden ayrılıp dışarıda kalmasını istemeyen Galatasaray yöneticileri, araya girerek müşterinin otelden sabah ayrılmasını sağladı.

Mustafa Ekmekçi ve ailesi, sabah saatlerinde Galatasaray’ın kamp yaptığı otelden ayrıldı. Ekmekçi, yaptığı paylaşımlar için de özür diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray otelinde paylaşım krizi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir