Kadın pazarcılara koronavirüs testi

featured
Bağlar Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı örnek bir çalışmaya imza attı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesinin AK Partili Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede önemli bir çalışmaya daha imza attı. Sağlık İl Müdürlüğü’ne başvuran Bağlar Belediyesi, kadın semt pazarı esnafı için Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) testleri uygulanması için destek istedi. Sağlık İl Müdürlüğü’nden gelen ekip,kadın semt pazarında çalışan kadınlara test işlemleri uyguladı.

Kadın esnaflar uygulamadan memnun

Uygulamadan memnun kalan kadın esnaflar, örnek çalışmadan dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti. Başkan Beyoğlu da vatandaşların alış veriş yaptığı semt pazarlarının insan  sağlığı için taşıdığı riske  dikkat çekerek,” Semt pazarları insan sirkülasyonu en fazla yaşanan yerlerdir. Bu yüzden Sağlık İl Müdürlüğü’ne test için destek talebinde bulunduk. Talebimizi yerine getiren Sağlık İl Müdürümüz Dr. Cihan Tekin’e teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yönelik çalışmalarımız devam edecek.” dedi. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadın pazarcılara koronavirüs testi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir