Göyçe-Zengezur Dışişleri Bakanlığı’ndan Yıldırım’a geçmiş olsun mesajı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA- Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan’da trafik kazası geçiren Binali Yıldırım’a geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı. 

Yıldırım ve Ayrım’ın kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü’deki bir hastaneye götürüldüğü ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım’a geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Bakanlık açıklamasında, “Azerbaycan ziyaretinde olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım’ın da içinde bulunduğu aracın kaza yaptığı bilgisine ulaştık. Sağlık durumlarının iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını ifade edilmiştir. Sayın Yıldırım ve Ayrım ile araçta bulunanlara tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göyçe-Zengezur Dışişleri Bakanlığı’ndan Yıldırım’a geçmiş olsun mesajı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir