Erdoğan’dan Yunanistan’a: Daha durun bakalım ‘Tayfun füzeleri’nin arkası gelecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HABERLERDİYARİ- Togg Fabrikası’ndan çıkan ilk aracın banttan indirilmesi programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan’a Tayfun füzelerini hatırlattıktan sonra, “Daha durun bakalım bunun arkası gelecek” dedi.

Başkan Erdoğan, Türkiye’nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg’un seri üretiminin yapılacağı TOGG Gemlik Kampüsü’nün açılış törenindeki konuşmasında, üreticilerinin Togg’u akıllı cihaz olarak tarif ettiğini söyledi.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobilinin üretileceği TOGG Gemlik Kampüsü’nün ve banttan indirilen akıllı cihazların ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, Türk milletinin binlerce yıldır en çetin engelleri aşarak varlığını sürdürdüğünü ve adeta feleğin çemberinden geçerek devletini kurduğunu ifade etti.

Erdoğan, Cumhuriyetin ilk yıllarına 1. Dünya Savaşı’nın tüm yükünü sırtlanmış, savaşlardan yorgun düşmüş, kaynakları tükenmiş bir ülke olarak girildiğini vurgulayarak, “O zor günlerde milli mücadele ruhuyla işine sarılan müteşebbislerimiz tüm imkansızlıklara rağmen çok önemli girişimler başlattılar. Bu heyecanla Ankara’da fişek, Kırıkkale’de çelik, Kayseri’de uçak fabrikaları kuruldu. Anadolu’da daha nice eserin temeli atıldı. Ancak, genç cumhuriyetin bu parlak girişimleri 2. Dünya Savaşıyla birlikte görünmez eller tarafından birer birer akamete uğratıldı.” diye konuştu.

“TAYFUN FÜZELERİ YUNAN GÜNDEMİNDE”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tayfun füzeleri atılmaya başladı. Yunan ne yapmaya başladı? Hemen televizyon yayınlarında, gazetelerinde, Tayfun onların gündemine girdi. Daha durun bakalım, daha bunun arkası gelecek.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan’dan Yunanistan’a: Daha durun bakalım ‘Tayfun füzeleri’nin arkası gelecek!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir