Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Togg fiyatı açıklaması! 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HABERLERDİYARİ- Togg’un şubat ayında vatandaşlar tarafından sipariş verilebileceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyatının da şubat ayında netleşeceğini söyledi.

18 Temmuz 2020’de ilk temeli atılan Gemlik TOGG Fabrikası Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı. Kürsüye kadar banttan inen ilk Togg ile gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitap etti.

Togg’un ne zaman yollarda olacağını da açıklayan Erdoğan, “Bunu da merak ediyorsunuz. Bugün seri üretim bandından çıkan araçların test ve sertifikasyon süreçleri hemen başlıyor. Togg Avrupa yollarının da tozunu attıracağı için o pazarlarda aranan teknik, yeterlilik belgesine sahip olacak. Dolayısıyla Togg’u inşallah 2023’ün ilk çeyreğinin sonunda yollarımızda göreceğiz.” dedi.

Erdoğan, diğer bir konunun da vatandaşların Togg’a nasıl sahip olabilecekleri olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bu soruya da TOGG’un ticari sırlarını açığa vermeden şöyle cevap veriyorum. Yeni nesil bir girişim olan Togg, aracısız bir şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Tıpkı diğer yeni nesil araç üreticileri gibi Togg’da satış işini dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdik. Vatandaşlarımız Togg siparişlerini şubatta başlayacak ön satışla birlikte verebilecekler. Ön satış ve sipariş şartları vakti geldiğinde şirket tarafından açıklanacaktır. En çok merak edilen konulardan biri de aracın fiyatı ne olacak? Togg’un fiyatının piyasa şartlarında rekabetçiliğini sağlayacak şekilde tespit edileceğine babayiğitlerle beraber karar vereceğiz. Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak bir ürünün fiyatının bugünden ilanı zaten hem doğru hem de mümkün değildir. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Hiç telaşa gerek yok.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Togg fiyatı açıklaması! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir