Dilgeş annesiyle cezaevinde

featured
Diyarbakır'daki operasyonda tutuklanan Rosa Kadın Derneği üyesi Gönül Aslan'ın 3 yaşındaki oğlu da adliyede bekledi. Tutuklama kararı üzerine Aslan, oğlu Dilgeş ile birlikte cezaevine konuldu.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da tutuklanan 12 siyasetçiden Rosa Kadın Derneği üyesi Gönül Aslan, 3 yaşındaki oğluyla cezaevine girdi. MA’da yer alan habere göre Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı bir soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasında bulunan Bağlar Belediyesi Meclis üyesi Gönül Aslan, 11 kişi ile birlikte “Örgüt üyesi olmak” iddiasıyla tutuklandı.

Sabaha kadar adliyede bekledi

Rosa Kadın Derneği hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Aslan, dün öğleden sonra saat 15.00’da adliyeye sevk edildi. Aslan, tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Aslan’ın ifade işlemlerinin iftardan sonraya bırakılması üzerine 3 yaşındaki oğlu Dilgeş iftardan sonra saat 20.00’da adliyeye geldi.

Sabah saat 05.00’a kadar bekleyen Dilgeş, tutuklanan annesiyle birlikte Diyarbakır Kadın Kapalı Cezaevi’ne götürüldü. Eşi yurt dışında olan 3 çocuk annesi Aslan’ın bir çocuğunun böbrek hastalığı bulunduğu öğrenildi.

Beştaş paylaştı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Dilgeş’in adliyede beklerken görüldüğü bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilgeş annesiyle cezaevinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir