Dışişleri Bakanı Arslan’dan Kandil Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA- Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Uluslararası Kuruluşlar ve Türk Devletleri ile ilişkilerden sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Arslan mesajında; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in dünyayı şereflendirdiği mübarek geceyi, birlik beraberlik içerisinde idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz.

Öncelikle, Halkı uğruna kahramanca görev yapan şanlı ordularımızın her bir mensubuna selamlarımı iletiyorum. Mübarek Mevlid Kandili hürmetine Allah, tüm güvenlik birimlerimizi korusun .

Sağlam temeller üzerine kurulmuş binlerce yıllık kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimizin asla sarsılmayacağına inancımız tamdır. Bu inançla kutlu vatanımız ata topraklarımız Göyçe-Zengezur için durmaksızın çalışacağız. Diliyorum ki; Bir ve beraberce Göyçe-Zengezur halkının da bağımsız bir devlet olarak yer alacağı Türki Cumhuriyetlerin kardeşliği ilelebet sürsün. Bu duygularla, mensubu olmaktan onur duyduğum tüm Türk dünyasının Mevlid Kandilini tebrik ediyor, her bir ferdini saygı ve muhabbetle selamlıyorum” İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dışişleri Bakanı Arslan’dan Kandil Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 Ekim 2022, 23:55

    Allah razı olsun Kıymetli Bakanım Rabbim duanızı kabul eylesin yar ve yardımcınız olsun

    Cevapla