Cumhurbaşkanı adayları arasında Osman Kavala mı var?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na yüklendi. CHP’nin Kavala sevgisini soran Bahçeli, “Yoksa Kılıçdaroğlu’nun kafasında cumhurbaşkanı adayları arasında Osman Kavala da mı vardır!” dedi.

HABERLERDİYARİ – Millet İttifakı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’na hitaben Bahçeli şöyle dedi:  “CHP zihniyeti terörist Demirtaş’ın yanında, Sorosçu Osman Kavala’nın izindedir. Anlayamadığımız nokta CHP’lilerle birlikte yabancı ülke diplomatlarının mahkemede ne aradıklarıdır. Osman Kavala, Türkiye’yi sevmemesine rağmen CHP’lilerin Kavala sevgisi neye yorumlanmalıdır. Yoksa Kılıçdaroğlu’nun kafasında cumhurbaşkanı adayları arasında Osman Kavala da mı vardır!

Biz tencere veya kapak değiliz ki kapak bizi bulsun

‘Bu Bahçeli’ye kapak olsun diyen Kılıçdaroğlu’na şunu demek isterim ki biz tencere veya şişe değiliz ki kapak bizi bulsun. Sayın Kılıçdaroğlu sokak lambası gibi olma ki kime yandığın belli olsun. Bu yıl ki piyangonun Kılıçdaroğlu’nun çıkmadığına çok şaşırdım, halbuki bütün numaralar ondaydı.” ifadelerini kullandı

Güçlendirilmiş parlamenter sistem baştan aşağı sancılı bir durumdur

Zillet ittifakı dağınıktır. Bu ittifakın henüz cumhurbaşkanı adayı bile yoktur. Güçlendirilmiş parlamenter sistemin içinde kimlerin yer alacağı konusu baştan ayağa sancılı bir durumdur.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı adayları arasında Osman Kavala mı var?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir