Bağlar’da asfalt çalışmaları sürüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfalt seferberliğinde yıllardır asfaltlanmayan yerleşim yerlerinin sorunlarını çözmeye devam ediyor. 45 bin nüfuslu Mevlana Halit Mahallesinden sonra 20 yıldır asfalt çalışması yapılmayan 20 bin nüfuslu Selahattin Eyyübi Mahallesini de sıcak asfalt hizmeti ile tanıştırıldı. Karacadağ bazalt taşından ürettiği asfalt ile cadde ve sokakları asfaltlayan Bağlar Belediyesinin yıllar sonra gerçekleştirdiği hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren Selahattin Eyyubi Mahallesi sakinleri ve çevredeki esnaflar, asfalt çalışmasını takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

“Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda hizmete devam ediyoruz”

Asfalt dökme makinesinin üstüne çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bir süre çalışmaları izleyerek ekiplere direktifler verdi. Sırada bekleyen başka yerleşim yerleri olduğunu belirten Başkan Beyoğlu, “Belediyelerin siyaset değil hizmet üretme yerleri olduğunu her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın altını çizdiği bu kutlu hizmet mücadelesinde milletimize hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz. Hizmete hasret kalan tüm mahalle, cadde ve sokaklarımızı asfaltlamayı sürdüreceğiz. Aşkla koşan yorulmaz şiarıyla yola devam diyoruz” dedi. (Haber Merkezi) e hastanelerinde şimdiye kadar hiçbir ek ödeme artışı olmamıştır” dedi.

Ayrımsız çift maaş talebi

4/D ve taşeron statüsünde çalışan sağlık emekçilerinin hiçbir şekilde ödemelerden yararlanmadığını belirten Orak, taleplerini şu şekilde sıraladı:

“Salgınla mücadele edilen bu dönemde, tüm sağlık emekçilerine kadro ve istihdam biçimi ayrımına bakılmaksızın tüm sağlık kurumlarında ayrımsız olarak çift maaş ödemesi yapılmalı, ek ödemeden tüm sağlık kurumları ve hangi statüde çalıştığına, kadrosuna, mesleğine, hizmet sınıfına vb. bakılmaksızın sağlık alanında çalışan tüm emekçileri kapsamalıdır. Bir yıl süresince yıpranma payı verilsin. Tüm sağlık emekçilerine 1 derece ilerleme verilsin.” Orak, talepleri karşılanana kadar mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağlar’da asfalt çalışmaları sürüyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir