Arabanın çarptığı iki öğrenci ağır yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesine bağlı Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde okuyan 17 yaşlarında iki kız öğrenciye araba çarptı. İki öğrencinin de yoğun bakıma alındığı öğrenilirken, konuya ilişkin açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Tekdemir, okul yollarında gerekli tedbirlerin alınması ve sürücülerin okul giriş-çıkış saatlerinde daha dikkatli olması çağrısında bulundu.

ÖĞRENCİLERDEN BİRİ YOĞUN BAKIMDA

Olay, dün Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Fırat Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde okuyan 17 yaşlarında iki kız öğrenciye okuldan çıktıktan sonra yolun karşısına geçerken bir otomobil çarptı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerden sonra öğrenciler hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin birinin bugün yoğun bakımdan çıkarıldığı, diğer öğrencinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINAMLŞI

Konuya ilişkin paylaşımda bulunan Diyarbakır Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ramazan Tekdemir ise okul yollarında gerekli tedbirlerin alınması ve sürücülerin okul giriş-çıkış saatlerinde daha dikkatli olması çağrısında bulundu. Tekdemir’in paylaşımı şöyle: “Dün lise öğrencisi 2 canımıza okul yolunda araba çarptı. Şimdi yoğun bakımdalar.. Yavrularımızın canlarından daha kıymetli neyimiz olabilir? Bütün okul yolları ciddi bir güvenlik taramasından geçirilsin. Sürücülerin dikkat ve duyarlılık seviyesini artırıcı önlemler alınsın.” (HABER MERKEZİ)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arabanın çarptığı iki öğrenci ağır yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir