8 yıldır firari olan şahıs yakalandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da aralarında “kasten öldürmek” suçunun da bulunduğu 3 ayrı suçtan 8 yıldır aranan şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Konuya ilişkin il Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Çınar İlçesi Başalan Mahallesinde ikamet eden ve hakkında “Kasten Öldürme”, “Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma” ve “Silahla Yaralama” suçlarından aranma kaydı bulunan ve 8 yıldır firari durumda olan F.A. isimli şahsın Çınar İlçesi Başalan Mahallesine geldiği bilgisi alınmıştır.

Bahse konu şahıs, yapılan fiziki takip sonrasında, Başalan Mahallesinde belirlenen adreste yapılan operasyonla yakalanmıştır.

Yakalanan şahıs gözaltına alınmış, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Diyarbakır T Tipi Kapalı Cezaevine sevk edilmiştir.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, geçmişte işledikleri suçların şüphelisi ve firar durumunda olan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalar devam etmektedir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
8 yıldır firari olan şahıs yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir