Wins Town AVM açıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Karakoç Group, Akçay Grup ve Atlı inşaat ortaklığında inşası tamamlanan Wins Town alışveriş merkezi ‘’Kazananlar Şehri” mottosuyla  kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışa Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Arif Karaman, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (DODÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı  Aziz Özkılıç ve birçok iş insanının katıldı.

 ‘Hedefimiz bölgenin en iyisi olmak’

Diyarbakırlı vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Wins Town A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karakoç, Wins Town’u bölgenin en iyisi olma hedefiyle kurduklarını söyledi. Projeyi 400 milyon Türk Lirası yatırımla hayata geçirdiklerinin altını çizen Karakoç,   “Şu anda yaklaşık olarak 2 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Ayda 600 bin ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyoruz. Bu rakamların sektör için önemli rakamlar olduğunu düşünüyorum. İnşallah ilerleyen zamanla birlikte çok daha iyi noktalara yükseleceğiz” dedi.

Mimaride çarşı kültürü esintisi

Wins Town AVM’nin mimarisinde kentin çarşı kültüründen esinlenildiğini kaydeden Wins Town A.Ş. yönetim kurulu üyesi ve AKÇAY GRUP Yönetim kurulu Başkanı Ramazan Akçay ise “Wins Town AVM’ye Diyarbakır’ın yanı sıra Ortadoğu ve bölgemiz şehirlerinden gelecek tüketicilerin de ilgi göstermesini bekleniyoruz” diye konuştu.

Alışveriş tutkunlarına yeni bir alternatif

Bünyesinde birçok prestijli markayı barındıran Winstown AVM, şehrin alışveriş tutkunlarına yeni bir alternatif sunacak. Bununla birlikte kent ekonomisine büyük katkı sağlanması beklenen Diyarbakır’ın ilk açık hava AVM’si özelliğini taşıyan Wins Town AVM,  2 bine yakın kişiye  de istihdam sağlayacak.

55 bin metre kare alan

55 bin metre kare alan üzerine kurulan AVM’de, 1 Ana meydan, 3 sokak 112 sokak, 9 bin metrekare açık, 26 bin metrekare kapalı otopark ve 16 bin metrekare peyzaj alanı ile bölgenin ilk büyük AVM’si olma özelliğini taşıyor. Ayrıca AVM’de yer alan hiçbir mağazasında alkollü ürün sarışlarına izin verilmediği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Wins Town AVM açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir