Uçuş seferleri 1 Haziran’da başlayacak

featured
Koronavirüs tedbirleri kapsamından Mart ayından bu yana durdurulan uçak seferlerinin 1 Haziran’da yeniden başlayacağını açıklayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşımda normalleşmeye başlandığını söyledi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Mart ayında durdurulan uçak seferlerinin 1 Haziran’da yeniden başlayacağını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Karaismailoğlu, Kovid-19 salgını nedeniyle 28 Mart’tan bu yana havalimanlarında uçuşların durdurduğunu belirterek, ulaşım altyapısında normalleşme sürecine başladıklarını söyledi.

Karaismailoğlu, “Kovid-19’a karşı hazırlıklarını yaparak sertifikalarını alan havalimanlarımızda uçuşları başlatıyoruz. Şu ana kadar 6 havalimanımız sertifikasını aldı. 2 ay aradan sonra ilk seferimizi de 1 Haziran günü saat 10.00’da İstanbul Havalimanından Esenboğa Havalimanına yapıyoruz. Tedbirlerimizi alacağız ancak normalleşme adımlarımızı da atacağız. 1 Haziran’da İstanbul’dan Ankara’nın yanı sıra İzmir’e, Antalya’ya ve Trabzon’a da uçuş seferleri gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uçuş seferleri 1 Haziran’da başlayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir