Konya’da 4,2 büyüklüğünde deprem!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın merkez ilçesi Meram’da saat 12.30’da 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedilirken, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi peş peşe açıklamalarda bulundu.

HABERLERDİYARİ – Konya’da bugün saat 12.30’da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Konya’nın Meram ilçesi olarak açıklanırken, AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre depremin derinliği 6.99 km olarak belirlendi.

Deprem, Konya ve merkez ilçeleri ile birlikte Burdur, Karaman, Aksaray gibi çevre illerden de hissedildi. Edinilen ilk bilgilere göre afet bölgesinde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı. Kandilli Rasathanesi, depremin şiddetini 4,1; derinliği ise 5,0 olarak açıkladı.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “An itibarıyla herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Taramalarımız devam etmektedir. Meram ilçesi ve çevresinde depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun, Allah beterinden korusun” denildi.

BELEDİYE BAŞKANI: HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK SÖZ KONUSU DEĞİL

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kızılören mahallemizde meydana gelen, şehir merkezi ile çevre yerleşim yerlerinde de hissedilen bir deprem yaşadık. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil; çok şükür. Hepimize geçmiş olsun. Allah beterinden muhafaza etsin” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya’da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir