Herkes Löw’ü beklerken… Fenerbahçe’den Lucescu bombası!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de Joachim Löw’le henüz resmi anlaşmaya varılmaması üzerine Lucescu isminin gündeme gelmesi bomba etkisi yarattı.

HABERLERDİYARİ- Fenerbahçe’de Vitor Pereira sonrası göreve geçici olarak teknik direktör İsmail Kartal getirilirken, yönetim yeni sezonda takımın başına getireceği için büyük bir çalışma yürütüyor. Löw’le olan görüşmelerde büyük bir yol kateden Fenerbahçe’de gündeme sürpriz bir isim geldi.

ALİ KOÇ SON KARARINI VERMEDİ

Yeni Asır’ın haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un danışmanlarından birisi daha önce Galatasaray ve Beşiktaş’ı çalıştıran ve şampiyonluklar yaşayan Rumen teknik adamı Koç’a önerdi. Ali Koç’un bu fikir hakkında düşüncesinin henüz net olmadığı belirtilirken önceliğinin A, B ve C planı olarak belirlediği isimler olduğu öğrenildi. Eğer bu 3’lüden sonuç çıkmazsa Lucescu’nun takımın başına geçmesi için görüşmeler yapılacak.

FENERBAHÇE GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE

Öte yandan Fenerbahçe, Süper Lig’de geride kalan 25 haftada gösterdiği performansla geçtiğimiz sezonun gerisinde kaldı. Sarı-lacivertli ekip bu sezon ligde oynadığı 25 müsabakada 11 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 7 beraberlik alıp 40 puanla 6. sırada yer alırken, geçtiğimiz sezon ise 25 haftalık periyotta 1 hafta BAY geçilirken 16 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı, 51 puanla 3. sırada konumlandı. 25 haftada 38 gol atan Kanarya kalesinde 30 gol gördü. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunda ise bu süreçte 47 gol atarken, 26 gol yedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Herkes Löw’ü beklerken… Fenerbahçe’den Lucescu bombası!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir