“FB, GS ve BJK 5 yıl transfer yapamaz!”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Finansman tablosuna baktığımız zaman Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş normalde 5 yıl transfer yapamazlar” dedi.

HABERLERDİYARİ- Nut Spor’a konuşan Murat Sancak, “Değerini bulan her futbolcuyu satarım. Balotelli’nin geldiği durumu görüyorsunuz. Bende ucuz futbolcu yok. Gerçekçi olmak kazım. Finansman tablosuna baktığımız zaman Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş normalde 5 yıl transfer yapamazlar. Şirketleşmeyen hiçbir kulübün, ayakta kalma şansı yok. Bizim ekonomik olarak hiçbir problemimiz yok.” dedi.

Yunus Akgün hakkında konuşan Sancak, “Galatasaray’da oynayabilseydi bize vermezlerdi. Yunus’un ve diğer futbolcuların parlamasının en büyük sebebi Balotelli. Yunus’u seneye muhtemelen bize vermezler. Galatasaray’a gittiği zaman bizdeki ortamı ve atmosferi bulabilecek mi? Taraftar ona sabredecek mi?” ifadelerini kullandı.

“Belhanda haklıydı”

Murat Sancak Belhanda ile ilgili ise, “Belhanda’nın Galatasaray’dan ayrılışına baktığımız zaman adam ‘saha kötü’ dedi. Gerçekten de saha kötüydü. Sakatlıklar yaşadı. Daha buraya tam alışamadı ama Fenerbahçe ve Antalya maçlarında galibiyeti getirdi. Genel anlamda memnunum.” sözlerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“FB, GS ve BJK 5 yıl transfer yapamaz!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir