Engelli atamasında tarih belli oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde saat 15.30’da başladı.  Birçok önemli konunun ele alındığı kritik toplantının ardından Başkan Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Engelli memur atamaları için de flaş bir açıklama bulunan Başkan Erdoğan, her eğitim kademesinden tam 2 bin 927 vatandaşımızın kamuya yerleşiminin sağlanacağını ifade etti.

2022 ENGELLİ MEMUR ATAMASI NE ZAMAN?

Başkan Erdoğan, açıklamasında, “Engellilere yönelik yılın ilk memur atamasını 8 Şubat’ta yapacak, her eğitim kademesinden 2 bin 927 engelli vatandaşımızın kamuya yerleşimini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

EKPSS SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

Kurumlar yerleştirme bilgilerini, elektronik ortamda mevcut erişim şifreleri ile edineceklerdir. Bu amaçla internet erişim şifresi edinmemiş kurumların, ÖSYM Çağrı Merkezinden (444 67 96) erişim şifresi edinmeleri gerekmektedir.

Bir kadroya yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Engelli atamasında tarih belli oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir