Diyar’da hedef yeni yılda yeni bir takım!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 18 haftada 1 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgi alarak sadece 10 puan toplayabilen Diyarbekirspor, ilk devrenin son sınavını İzmir’de ligin şampiyonluk adaylarından Bucaspor 1928’e karşı verecek. Buca Stadyumu’nda bugün saat 14.00’da başlayacak maçı Ankara bölgesi hakemi Demokrat Òzgür Güneş olarak açıklandı. Hafta arasında teknik direktörlük görevine Taner Araz’ı getiren Yeşil-Kırmızılı takım, zorlu maçtan puan çıkarmak istiyor.

BÜYÜK DEĞİŞİM HIZLANDIRILACAK

Maçın ardında sezonun ikinci yarısı için planlanan büyük değişim için önceden başlatılan değişim hazırlıkları hızlandırılacak. Bekleneni veremeyen oyuncularla hemen yollar ayrılacak, temas kurulan oyuncuların transferlerini bitirmek üzere çalışmalar yoğunlaştırılacak. Yeni yılda Diyarbekirspor’u büyük bir değişim ve yenilenmiş bir takım bekliyor.

TAKIMA  MORAL KAHVALTISI

Öte yandan bugün deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak olanYeşil-Kırmızılı takım, maç öncesinde moral kahvaltısında bir araya geldi. Teknik Direktör Taner Araz, yardımcı antrenörler, futbolcular ile A takım personelinin  yer aldığı sıcak ve samimi bir ortamda yapılan kahvaltıda yeşil-kırmızılı ekip Bucaspor maçı öncesi moral depoladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyar’da hedef yeni yılda yeni bir takım!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir