Destici EYT’nin çıkacağı tarihi açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HABERLERDİYARİ- Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Eyt’lilerin anasının ak sütü gibi helal olan emeklilik haklarıyla ilgili yasa inşallah yılbaşından önce çıkıyor” dedi.

Milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği EYT düzenlemesi için yeni bir açıklama geldi. Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “EYT düzenlemesine ilişkin yasa inşallah yılbaşından önce çıkıyor” dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde, Emeklilikte Yaşa Takılanlar ( Eyt ) Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran ve dernek başkanlarıyla basın toplantısı düzenledi. Partilerinin toplumdan gelen haklı taleplerin sesi ve temsilcisi olduğunu, sorunların çözümünde gayret gösterdiğini anlatan Destici, ” Eyt’nin bir hak mücadelesi olduğunu, bu hakkın mutlaka iadesi edilmesi gerektiğini hep söyledim, söylemeye de devam ediyorum. Ben de 3 sene emeklilikte yaşa takıldım. Sizin halinizi en iyi bilenlerdenim” dedi.

Milyonları heyecanlandıran bir çıkışta da bulunan Destici, “Geçmişte bir mağduriyet yaşandı ve bugüne kadar devam etti. Bize düşen, bu mağduriyeti kimin yaşattığını hatırlatmak ama hata başkasının diye biz bunu görmezden gelemeyiz. Eyt’lilerin anasının ak sütü gibi helal olan emeklilik haklarının bir an önce kendilerine verilmesi gerekiyor. Adalet var, tecelli ediyor. Yasa inşallah yılbaşından önce çıkıyor. Vermiş olduğumuz mücadeleyi inşallah kazandık.” ifadelerini kullandı.

Destici, yasanın nasıl çıkacağının da önemli olduğunu, düzenlemenin 8 Eylül 1999’dan önce işe başlayan herkesi kapsaması gerektiğini dile getirdi.

EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran da EYT konusunda verdikleri mücadelede her zaman yanlarında olan Destici’ye teşekkür etti. Boran, EYT düzenlemesinin yıl başından önce yasalaşacağına ilişkin haberin sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Destici EYT’nin çıkacağı tarihi açıkladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir