Cumhurbaşkanı Talibov’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAKÜ – Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rızvan Talibov, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rızvan Talibov, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Talibov mesajında; kardeş ülke Türkiye’nin kurtuluşu için verilen çetin mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyetin 99. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını kendilerinin de yaşadığını belirtti.

Bütün zorluklara rağmen Türk milletinin; vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla, genci-yaşlısı, kadını-erkeği topyekûn inanç ve kararlılık mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı’ndan, büyük bir zafer kazandığını aktaran Talibov, “Bu önemli zaferin ardından Türk milletine emanet edilmiş olan Cumhuriyet, şanlı Türk tarihindeki dönüm noktalarından biri olarak, bağımsızlığından ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir.

Bugün Türkiye ile Türki devletlerin birliği kardeşliği ile ayrı devletler ancak tek millet olarak en büyük gücümüz, her daim muhafaza ettiğimiz birlik ve beraberlik ruhumuzdur. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek yolumuza devam ettiğimiz sürece hiçbir engel, daha gelişmiş, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülkeler olmaktan bizi alıkoyamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; kardeş ülke Türkiye Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere, canları ve kanları ile toprakları vatan yapan aziz şehitleri, gazileri de sonsuz şükran ve rahmetle anıyorum, Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Talibov’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Türk halkının bir ferdi olarak Sayın Geyçe ZENGEZUR Türk Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Sayın Talibov’a teşekkürlerimi sunarım. Cumhuriyetimizin 99. Yılı Tüm Türk Devletlerine kutlu olsun. GÖYÇE ZENGEZUR TÜRK CUMHURİYETİ’ne de güçlü, yıkılmaz, demokratik, huzur ve refahın hakim olduğu, adil bir devlet olarak ilelebet varlığını devam ettirmesini Allah’tan diliyorum . Kardeş Ülkeye Selam Olsun.

    Cevapla