Baraj Gölü’nde av yasağı denetimi

featured
1 Nisan’da başlayan “Su Ürünleri Kaçak Avcılık Denetim Programı” kapsamında Silvan İlçe sınırları içerisinde yer alan Batman Baraj Gölü’nde denetim faaliyeti gerçekleştirildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü yürütmüş olduğu “Su Ürünleri Kaçak Avcılık Denetim Programı” kapsamında Silvan İlçe sınırları içerisinde yer alan Batman Baraj Gölü’nde denetim faaliyeti gerçekleştirildi.

Çatakköprü Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekiplerinde iştirak etmiş olduğu denetimde Batman Baraj Gölünün muhtelif noktalarında toplam uzunluğu 21000 metre olan uzatma misina ağı denetim ekiplerimizce toplanarak mülkiyeti kamuya geçirildi. Toplanan ağlarda ele geçirilen, canlı sazan, karabalık, gümüş, şabut, yılan balığı, yengeç gibi türler tekrar suya bırakıldı.   İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar nehirlerimiz ve baraj göllerinde bulunan balık popülasyonlarını olumsuz biçimde etkileyen kaçak avcılığın en aza indirilmesi ve önlenmesine yönelik denetimlere Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce 1 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edileceğini bildirdi. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baraj Gölü’nde av yasağı denetimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir