AK Parti MKYK üyesinin paylaşımı büyük tepki çekti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt, son zamanlarda hemen hemen her gün zam alan akaryakıtla ilgili paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti.

HABERLERDİYARİ- AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt, akaryakıt paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti.

AK Partililerin bile paylaşım karşısında büyük tepki gösterdiği Abdurrahman Kurt, Amerika’da yaşayan gazeteci Anıl Sural’ın, “Amerika’da benzin fiyatları Rusya – Ukrayna krizinden sonra artmaya devam ediyor! Los Angeles’ın merkezinde benzinin galonu $7’a yaklaşarak tarihi rekorunu kırdı. Uzmanlar fiyatların daha da artmasını bekliyor” şeklindeki paylaşımını alıntıladı.

ABD’deki benzin fiyatının Türkiye’deki fiyatın üstünde olduğunu göstermeye çalışması ve “Litresi yaklaşık 26 TL civarı yani” yazarak paylaşımda bulunması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Paylaşım karşısında ABD ve Türkiye arasındaki asgari ücret ile dolar ve Türk Lirası karşılaştırması yapan sosyal medya kullanıcıları, bu paylaşım karşısında adeta isyan etti.

İşte akaryakıtla ilgili paylaşım yapan ve paylaşımı AK Partililerden bile büyük tepki çeken AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt ile ilgili bazı cevaplar;

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti MKYK üyesinin paylaşımı büyük tepki çekti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir