Bakan Koca’dan Kurban Bayramı uyarısı: Karabalığa dikkat!

featured
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşları Kurban Bayramı'nda ilişkin uyardı. Koca, bayramda özellikle vaka artışının yaşandığı illerde kalabalıkların oluşmaması gerektiğine dikkat çekti.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarınki Kurban Bayramı öncesi 81 ilin sağlık müdürleriyle video konferans üzerinden görüşme gerçekleştirdi. İllerin mevcut durumu, vaka sayıları, artış veya düşüşün sebepleri, tanı ve tedavi kapasiteleri ile ihtiyaçların değerlendirildiği toplantıda, hastalığın tedavisine yönelik gelişmeler, ilaç kullanımı, izolasyon önlemleri ve tedavi algoritmalarındaki değişikliklerin de masaya yatırıldığı belirtildi.

İl Hıfzıssıhha kurullarının bölgedeki duruma göre kendi tedbirlerini belirleyip uyguladığını hatırlatan Koca, bayram boyunca bu tedbirlere sıkı şekilde riayet edilmesi gerektiğini söyledi. Özellikle vaka artışının olduğu illerde kalabalıkların oluşmaması gerektiğine değinen Koca, koronavirüs hastalarının teşhis ve tedavisi başta olmak üzere bayram boyunca tüm sağlık hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi konusunda il müdürlerine talimatlarını iletti. Koca, ayrıca bayrama yönelik planlamaların kontrol edilmesini ve ihtiyaçların tamamlanmasını istedi. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Koca’dan Kurban Bayramı uyarısı: Karabalığa dikkat!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir