AK PARTİ, DİYARBAKIR’DAKİ İLÇE BAŞKANLARININ İSTİFASINI İSTEDİ

featured
AK Parti Genel Merkezi’nin, Diyarbakır’da 12 ilçe başkanının istifasını istediği belirtildi. Kararı doğrulayan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, “Genel merkezimiz kısa süre içinde alacağı kararları kamuoyu ile paylaşır” dedi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Merkezi’nin, Diyarbakır’da 12 ilçe başkanının istifasını istediği belirtildi. Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Sur, Eğil ve Çüngüş ilçe başkanlıklarına atama yapan AK Parti Genel Merkezi, Diyarbakır İl Başkanlığı’na yazı göndererek Bağlar, Yenişehir, Lice, Kulp, Hazro, Bismil, Silvan, Çınar, Ergani, Kayapınar, Hani ve Dicle ilçe başkanlarının da istifasını istedi. Ankara’ya çağrılan 12 ilçe başkanının istifa etmesi bekleniyor.

‘Genel merkezin aldığı bir karar’

Mezopotamya Ajans’ta yer alan habere göre söz konusu karara ilişkin konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, “Genel merkezimiz 12 İlçe başkanımızın istifasını istedi. Bu tamamen genel merkezimizin almış olduğu bir karardır. Ancak şuan İlçe başkanlarımız görevlerinin başındadır. Genel merkezimiz kısa süre içinde alacağı kararları kamuoyu ile paylaşır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK PARTİ, DİYARBAKIR’DAKİ İLÇE BAŞKANLARININ İSTİFASINI İSTEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir